Записки по българските въстания

7,50 лв.
  • Марка: ПАН
  • Кат. номер: 4862
+ -
Купи
Моля, изберете:

Томчето е част от поредицата на „Книги за ученика” на ИК „Пан”, в която са представени литературни произведения от учебната програма за 4. – 12. клас. Текстовете са съобразени с възрастта на читателите. Придружени са с критически анализи и оценки от различни гледни точки, с проблемни въпроси, тематични разработки, животопис - съобразно съвременните методически изисквания 

Настоящата книга включва повестта адаптиран вариант на историко-мемоарното съчинение „Записки по българските въстания” писателя и революционер Захарий Стоянов. Тема на произведението са борбите за а национално освобождение на българите в периода 1870-1876 г. Състои се от три тома, издадени за пръв път съответно през 1884, 1887 и 1892 г. 

Изданието е включено в списъците със задължителна и препоръчителна литература за:  

  • Лятно четене - 11. клас
Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
КНИГИ
Вид продукт
Книга
Автор
Захарий Стоянов
Издателство
Пан
Брой страници
448
Вид корица
Мека
Баркод
9789546579379
Колекция
Книги за ученика (Пан)
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!