Тренировъчни тестове по математика за 8., 9. и 10. клас + 10 изпитни теста за НВО. Учебна програма 2022/2023 (БГ Учебник)

  • Марка: БГ Учебник
  • Кат. номер:3884

Сборникът „Тренировъчни тестове по математика за VIII, IX и X клас + 10 изпитни теста за НВО“ има за цел да помогне на десетокласниците при подготовката им за успешно представяне на Националното външно оценяване. Засегнатите в помагалото теми включват и изученото в 8. и 9. клас и улесняват усвояването на текущия учебен материал в 10. клас.

Всяка от темите върху материала от 8. и 9. клас включва:

  • синтезирано изложение на най-важните понятия, теореми и свойства;
  • задачи с подробни решения, задачи за упражнение и тренировъчен тематичен тест;
  • отговори на задачите за упражнение и на тестовите задачи.

Всяка от темите за 10. клас включва:

  • синтезирано изложение на най-важните понятия, теореми и свойства;
  • задачи с подробни решения и задачи за упражнение;
  • 10 теста по формата на НВО, съдържащи задачи от учебния материал от 8., 9. и 10. клас, като първите 5 от тях следват поетапната подготовка в 10. клас, а останалите 5 включват целия учебно-изпитен материал;
  • отговори на задачите за упражнение и на тестовите задачи.

Всеки от тези компоненти спомага за повишаване на уменията на учениците в прилагането на основните зависимости и логически разсъждения и развиването на способността им за аналитично мислене.

Форматът на тестовете, сложността и разнообразието на предложените задачи са съобразени с изискванията на Министерство на образованието и науката за Националното външно оценяване в 10. клас. Това прави сборника подходящо помагало за ученици и учители в работата им по време на обучението в 8., 9. и 10. клас.

Характеристики +
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Вид продукт
УЧЕБНО ПОМАГАЛО
Издателство
БГ Учебник
Брой страници
172
Вид корица
Мека
Баркод
9786191871285
Предмет
Математика
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!