Тренировъчни тестове по български език и литература за 10. клас + 10 изпитни теста за НВО - второ, допълнено издание. Учебна програма 2022/2023 (БГ Учебник)

  • Марка: БГ Учебник
  • Кат. номер:3885

Помагалото е за 10. клас и съдържа тестове за външно оценяване по български език и литература. Тестовете са 18 на брой, разработени по модела на МОН.

Всеки тест има по 23 задачи от различен тип:

  • 14 задачи с избираем отговор
  • 6 задачи с кратък свободен отговор
  • 1 задача с разширен свободен отговор
  • 1 задача за редактиране
  • 1 задача за създаване на текст.

Материалът по български език е включен в тестовете по такъв начин, че още от началото на учебната година учениците да се упражняват върху вече усвоени и отработвани в 8. и 9. клас езикови правила и понятия. По отношение на книжовноезиковите норми задачите постепенно се усложняват и обогатяват. Всеки тест следва хронологично авторите и творбите от учебната програма по литература, но с добавяне и на предходните изучени вече автори и произведения с цел актуализиране и затвърждаване на знанията. Предложените в тестовете задачи покриват изцяло учебното съдържание, върху което учениците от 10. клас ще полагат изпит.

Характеристики +
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Вид продукт
УЧЕБНО ПОМАГАЛО
Издателство
БГ Учебник
Брой страници
132
Вид корица
Мека
Баркод
9786191871278
Предмет
Български език
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!