Тетрадка по писане № 2 за 1. клас: Чуден свят. Учебна програма 2021/2022 - Румяна Танкова (Просвета)

7,56 лв.
  • Марка: Просвета
  • Кат. номер: 4252
+ -
Купи
Моля, изберете:

Одобрен със заповед № РД 09-1580/08.02.2017 г. Тетрадката съпътства работата с Буквара за 1. клас от комплекта "Чуден свят" на ИК "Просвета".

Тетрадката по писане № 2 включва множество задачи, чрез които се формират и затвърдят навиците за писане на ръкописните букви през буквения етап на ограмотяване. Тетрадката следва логиката на буквара и допълва учебното съдържание, включено в него.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Автор
Екатерина Чернева , Ваня Иванова
Издателство
Просвета
Вид корица
Мека
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!