Тестове по математика за 6. клас. Учебна програма 2021/2022 (Коала прес)

  • Марка: КОАЛА ПРЕС
  • Кат. номер:4086

Сборникът с тестове по Математика за 6. клас, който ви предлагаме, е съобразен с учебната програма, влязла в сила през учебната 2017-2018  година, и със съдържанието на одобрените от МОН учебници по математика.

Съгласно учебната програма учебното съдържание по Математика в 6. клас е разпределено в следните пет основни теми:

  • Геометрични фигури и тела
  • Рационални числа
  • Степенуване
  • Уравнения
  • Пропорции
  • Елементи на вероятности и статистика

В първата част на сборника ви предлагаме 11 тренировъчни теста и 11 контролни теста, които следват последователността на тези основни теми, както и на уроците в тях според съответното приложение към учебната програма по математика за 6. клас.

Втората част на сборника съдържа 15 годишни теста. За всички годишни тестове са посочени верните отговори, а за по-трудните задачи - упътвания или решения. Задачите в тях са подбрани и подредени така, че да се направи действен и пълен преговор на изучения в 6. клас учебен материал по математика.

Характеристики +
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Автор
Лилия Дилкина , Константин Бекриев
Издателство
КОАЛА ПРЕС
Вид корица
Мека
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!