Тестове по български език и литература: Подготовка за национално външно оценяване за 7. клас. Учебна програма 2022/2023 (Калоянов)

4,80 лв.
  • Кат. номер: 3726
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тестовете, включени в сборника, са съобразени с учебно-изпитната програма на МОН за Национално външно оценяване по български език и литература в 7. клас.

Основната цел е чрез помагалото да се актуализират и затвърдят програмните знания, усвоявани в 5., 6. и 7. клас, и да се доизградят уменията за решаване на тестови задачи.

Всеки тест съдържа 25 задачи, свързани с:

  • аналитично четене на текст и сравнителен анализ на данни
  • основни знания за звукови промени в думата; речниково и лексикално значение на думата; главни и второстепенни части на изречението и пунктуацията му
  • коригиране на текст
  • послания и персонажи на литературните произведения, включени в изпитната програма
  • създаване на кратък текст, свързан с литературен въпрос

Текстовете за аналитично четене имат и познавателен характер.

Задачите по литература в голяма степен следват хронологията на изучаването им. Това дава възможност сборникът да се използва и през учебната година, а не само през преговорния период.

Текстовете за втория модул, включени в приложението, са от популярни български автори. Обемът и трудността им е различна, затова някои от тях изискват по-задълбочено осмисляне на посланията - предизвикателство за най-устремените към високи успехи седмо-класници

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Вид продукт
УЧЕБНО ПОМАГАЛО
Автор
Донка Кънева
Издателство
Калоянов
Вид корица
Мека
Баркод
9786197623000
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!