Текуща подготовка за национално външно оценяване по математика за 10. клас - книга 1: Тестове. Учебна програма 2022/2023 (Архимед)

9,50 лв.
  • Марка: Архимед
  • Кат. номер: 2979
+ -
Купи
Моля, изберете:

Съдържа 22 теста, които могат да се използват през цялата учебна година. Започва се с тематиката на 8. и 9. клас (Тест № 1 и Тест № 2) и постепенно се добавят задачи от изучавания нов учебен материал. Учебният материал е обхванат поетапно на 5 стъпки.

По темите „Ирационални изрази. Ирационални уравнения“, „Прогресии“, „Статистика и обработка на данни“ и „Решаване на триъгълник“ са разработени по 4 теста, като първите 2 са върху конкретната тема, а следващите 2 съдържат и задачи от предходни теми. За темата „Елементи от стереометрията“ са предложени 2 теста. Последните 2 теста в книгата са върху целия материал и могат да се използват за изходно ниво.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Вид продукт
УЧЕБНО ПОМАГАЛО
Автор
Мая Алашка , Пламен Паскалев , Райна Алашка
Издателство
Архимед
Брой страници
108
Вид корица
Мека
Баркод
9789547792876
Предмет
Математика
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!