Технологии и предприемачество за 7. клас. Учебна програма 2021/2022 (Просвета)

13,33 лв.
  • Марка: Просвета
  • Кат. номер: 2928
+ -
Купи
Моля, изберете:

Одобрен със заповед № РД 09-1364/19.07.2018 г.

Учебникът по Технологии и предприемачество за 7. клас на "Просвета - София" е написан на достъпен език, отговарящ на възрастта на седмокласниците и на вече усвоените от тях знания, умения и компетентности. Текстовете са изчерпателни, с богат илюстративен материал - снимки, схеми, чертежи, таблици. Новите понятия са добре обозначени и обяснени.

Авторите предлагат въпроси за обсъждане и задачи за самостоятелна работа, както и за работа в малки екипи. Включени са и малки репортажи за анализ и коментар на съобщения, свързани с технологиите и предприемачеството. Учебното съдържание е насочено към:

  • разширяване на дигиталната и технологичната компетентност
  • обогатяване на икономическите знания и умения
  • формиране на ключовите компетентности инициативност и предприемчивост
  • придобиване на знания за професионално ориентиране.
Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
Учебници
Вид продукт
учебник
Автор
Донка Куманова-Ларде , Любен Витанов
Издателство
Просвета
Вид корица
Мека
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!