Спазвам правилата. Учебно помагало за часа на класа за 1. клас. Учебна програма 2021/2022 (Рива)

  • Марка: Рива
  • Кат. номер:4166

Помагалото е преработено съобразно новата учебна програма по БДП за 1. клас, одобрена със заповед № РД09-2684/20.09.2018 на МОН. 

Спазвам правилата“ покрива очакваните резултати и стандарти за обучение по БДП, защита от бедствия и аварии и гражданско образование, като запазва и доразвива интегрирания подход за преподаване и учене. 

Помагалото съдържа:  

  • Теми за културата на поведение, инициативността и предприемчивостта, здравното образование, опазването на природата, празниците и др.  
  • Обогатени техники за активно учене в часа на класа чрез повече проблемни ситуации, проучвания, изразяване и защита на позиция, дискусии, игри, работа по двойки и в екип, казуси, активни рисунки и др., съобразени с възрастта.  
  • Увеличен брой на практическите задачи и на приложенията с акцент върху ученето чрез трансфер. 
  • Работа със стикери, при която учениците оценяват различни ситуации и казуси и се самооценяват. 
  • Електронни ресурси за допълване и онагледяване на учебния материал.
Характеристики +
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Автор
Красимира Брайкова , Любен Витанов
Издателство
Рива
Вид корица
Мека
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!