Ромео и Жулиета

4,90 лв.
  • Марка: ПАН
  • Кат. номер: 4876
+ -
Купи
Моля, изберете:

Томчето е част от поредицата на „Книги за ученика” на ИК „Пан”, в която са представени литературни произведения от учебната програма за 4. – 12. клас. Текстовете са съобразени с възрастта на читателите. Придружени са с критически анализи и оценки от различни гледни точки, с проблемни въпроси, тематични разработки, животопис - съобразно съвременните методически изисквания 

Настоящата книга включва трагедията „Ромео и Жулиета” на Уилям Шекспир. Пиесата разказва за злощастната любов на двама млади, чиято смърт накрая довежда до помиряването на техните враждуващи семейства. „Ромео и Жулиета” е една от най-известните и поставяни пиеси на писателя, а имената на двамата главни герои са се превърнали в синоним на истинската любов, която дори смъртта не е в състояние да победи. 

Преводът е дело на Валери Петров

Изданието е включено в списъците със задължителна и препоръчителна литература за:  

  • Лятно четене - 10. клас
Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
КНИГИ
Вид продукт
Книга
Автор
Уилям Шекспир
Издателство
Пан
Брой страници
192
Вид корица
Мека
Размер
13 x 20 cm
Баркод
9789546575036
Колекция
Книги за ученика (Пан)
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!