Риболов с батерии в кутия №5008

27,90 лв.
  • Кат. номер: 2265-850380
+ -
Купи
Моля, изберете:

Риболов с батерии в кутия №5008

Щом хванеш рибка ,постави я в контейнерчереро! Как работи? Поставете рибките в отворите и плъзнете бутона за включване на работна позиция. Платформата ще се завърти, а рибките периодично ще започнат да отварят и затварят усти. Когато ги отворят, тогава е моментът да действате – изберете си рибка, уловете я и я поставете във вашето кошче! Нека видим кой е най-ловък и най-бързо ще напълни кошчето си!

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
Играчки
Вид продукт
ИГРАЧКА
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!