ВСИЧКО ЗА УЧЕНИКА
Рекламации и замяна на продукти

Рекламации и замяна на продукти

 

 

Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, онлайн магазин www.grafitonline.com Ви уведомява, че имате право да се откажате/или замените получената от вас стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката, САМО при условие, че продуктът е:

 

 

1. В оригиналния си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет. Не се счита за повредена опаковка, чиято цялост е била нарушена с цел разопаковане на стоката.

 

2. Без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

 

Заявка за връщане на стока, закупена от онлайн магазин www.grafitonline.com, се подава писмено в свободен формат/текст на посочения електронен адрес за кореспонденция grafitkomers1@gmail.com в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на закупуване, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е посочена лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума.

 

Суми по рекламации се възстановяват САМО по банков път след получаване на върнатия продукт/артикул и след потвърждение на исканата рекламация.

 

При необходимост от връщане на суми, платени с карта, по договорирани и извършени от нас стоки и услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането. Не се допуска връщането на пари в брой, както и по сметка, различна от тази на платеца.

 

Сумата ще бъде възстановена в срок до 14 работни дни считано от датата, на която потребителят писмено е упражнил правото си да се откаже от стоката чрез заявка за връщане на стока.

 

Клиентът има правото да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • доставената стока не съответства на поръчаната и това е видно с просто око.
  • цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума.
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, когато това не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

 

 

ВАЖНО:

  • При връщане на стоката, същата трябва да бъде адресирана до: гр. Кърджали - 6600, бул. "Сан Стефано" №13, Книжарница "ГРАФИТ" с ясно обозначение: ЗА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН (връщане по Онлайн поръчка), като НЕ се приемат обратни пратки с наложен платеж!
  • Транспортните разходи по връщане на стоки по желание на клиента се поемат само от него, с изключение на случаите на фабричен дефект и /или неточно описание, снимка.
  • При закупуване на ваучер за подарък неговата стойност НЕ може да бъде възстановявана.
  • Намалени продукти или продукти в промоция НЕ се заменят.

Ако не бъде спазено някое от горепосочените условия, искане за рекламация (замяна) няма да бъде разглеждано!