ВСИЧКО ЗА УЧЕНИКА

ОФИЦИАЛНИ ИЗПИТНИ ТЕСТОВЕ ЗА КАНДИДАТ- ШОФЬОРИ 2022 (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм)

  • Марка: ЗЕБРА
  • Кат. номер: 4051

ЗЕБРА представя новите официални изпитни листовки, с помощта на които успешно можете да тествате вашите познания, придобити в теоретичния курс. Листовките отговарят на новите изисквания за провеждането на вътрешните изпити в учебните центрове.

Разучаването на тестовете заедно със "Закона и Наредбите за прилагане на Закона за движението по пътищата" ви гарантират успех при явяването на изпита за придобиване на правоспособност за управление на МПС.

Изпитните тестове съдържат комбинации с най-новите въпроси. Включват специалните бонуси: книжка за оказване на първа долекарска помощ и код за безплатно активиране на мобилното приложение за таблети и телефони - ЗЕБРАТЕСТ.

11,99 лв.
Базова цена: 11,99 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
КНИГИ, УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Вид продукт
УЧЕБНО ПОМАГАЛО
Издателство
Зебра
Баркод
9786197144031
Доставка

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!