Обща теория на счетоводната отчетност

14,00 лв.
  • Марка: Мартилен
  • Кат. номер: 4253
+ -
Купи
Моля, изберете:

Изданието е ново преработено издание на "Основи на счетоводството", като тук са изнесени всички нови промени, съобразени с постановките на новия Закон за Счетоводството от 01.01.2016 г., по програмата, одобрена от Министерство на Образованието и Науката.

Предназначено е за всички икономически професии и специалности на професионалните гимназии, в които се изучава "Обща теория на счетоводната отчетност" и "Основи на счетоводството", като е съобразен също така и с програмата на "Junior Achievement".

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
Учебници
Автор
Любен Петров
Издателство
Мартилен
Вид корица
Мека
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!