Моето приятелче - Плюшен разказвач на приказки на БГ

41,80 лв.
  • Кат. номер: 3393-800464
+ -
Купи
Моля, изберете:

Моето приятелче - Плюшен разказвач на приказки на БГ

Плюшеното приятелче е приготвило за вас 30 минути аудио материал на български език, включващ приказки, песнички, игри и гатанки! При натискане на лявата лапичка, то ще се представи и ще ви приветства с песен. При всяко следващо натискане на лапичката му ще се редуват 3 приказки , 6 песнички, 2 стихчета и 2 гатанки. При натискане на бутона по време на изпълнение на песен или приказка, автоматично ще премине към следващата по ред песен, приказка, стихче или гатанка. Така детето ви ще научава нови думички и ще има мило приятелче за гушкане. Плюшеното животинче - разказвач на приказки гарантирано ще се превърне в любимата играчка не цялото семейство! Играчката работи с 2 броя батерии АА, които могат да се закупят отделно. Височината на играчката е 25 cm. Почиствайте играчката само с влажна кърпа. Поради наличието на батерии не е препоръчително да се пере.
Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
Играчки
Вид продукт
ИГРАЧКА
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!