Кубчета с цифри - Детски свят

  • Марка: Детски свят
  • Кат. номер:38-870207

 Кубчета-пъзел с илюстрации на цифри, знаци и картинки. Комплектът съдържа общо 12 кубчета, с които могат да се съставят и решават различни задачи. Тази игра развива логическото мислене, фината моторика и координацията око-ръка на децата. Децата могат да ги подреждат, да строят кули и да се учат да смятат. 12-те кубчета за изработени от безвредни материали.

Характеристики +
Категория
образователна игра, Занимателни, Играчки
Вид продукт
Образователна игра, кубчета
Баркод
3800222770029
Производител
Детски свят
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!