Кубчета с цифри - Детски свят

13,90 лв.
  • Марка: Детски свят
  • Кат. номер: 38-870207
+ -
Купи
Моля, изберете:

 Кубчета-пъзел с илюстрации на цифри, знаци и картинки. Комплектът съдържа общо 12 кубчета, с които могат да се съставят и решават различни задачи. Тази игра развива логическото мислене, фината моторика и координацията око-ръка на децата. Децата могат да ги подреждат, да строят кули и да се учат да смятат. 12-те кубчета за изработени от безвредни материали.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
образователна игра, Занимателни, Играчки
Вид продукт
Образователна игра, кубчета
Баркод
3800222770029
Производител
Детски свят
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!