Комплект флумастери Carioca Magic - 9 цвята + 1 изтриващ

  • Марка: CARIOCA
  • Кат. номер:3551-120223

Представяме ви комплект магически флумастери Carioca, в който са включени 9 различни цвята с нетоксично мастило на водна основа. С тях се работи по същия начин, както и с най-обикновените. Разликата е, че в опаковката присъства и бял флумастер, който създава цялото вълшебство. След като нанесете някой цвят, вземете белия и минете с него отгоре. На мига нарисуваното ще промени цвета си. Дебелината на линията, която оставят е 0.6 mm. Флумастерите са с вентилиращи капачки и блокираща стоп система на върха.

Характеристики +
Категория
ФЛУМАСТЕРИ
Вид продукт
Флумастери
Марка
Carioca
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!