Книга за ученика по математика за 9. клас. Учебна програма 2021/2022 (Архимед)

  • Марка: Архимед
  • Кат. номер:4217

Помагалото е разработено по новата учебна програма на МОН, която стартира през учебната 2018-2019 година. Може успешно да се ползва от всички деветокласници, независимо по кой от действащите учебници се обучават в училище.

Книгата включва 2809 задачи, разделени в две части:

  • Първа част: Сборник от задачи
  • Втора част: Тестове.
Характеристики +
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Автор
Георги Паскалев , Мая Алашка , Райна Алашка
Издателство
Архимед
Вид корица
Мека
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!