Картонена игра ПЛМ QUIZ ТЕСТ 8+ №247

  • Кат. номер:3539-870106

QUIZ е развлекателна и образователна игра за 2-ма до 4-ма играчи. Може да се играе и с отбори. Провокира логическо мислене и изграждане на стратегии. Чрез отговор на въпроси от нестандартен характер, играчите имат възможност да научат както нещо забавно и любопитно, така и по нещо ново за всеки един от тях.

Тест за интелигентност, който съчетава забавлението със знанията.

Комплектът включва:
.56 карти,
.колело,
.4 пионки и зарче,
.16 жетона,
.60 игрални пари,
.игрално поле,
.упътване за игра.

Подходяща за деца над 8 години.

Характеристики +
Категория
Картонени семейни игри
Вид продукт
Картонена игра
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!