Картонена игра ПЛМ НЯМА РЕД 5+ №219

  • Кат. номер:3662-870325

Някое животно е избягало от зоопарка!

Кой е избягал от зоопарка?

Всеки ден директорът на зоопарка обикаля и проверява как са животните (12 на брой), които са му поверени. Понеже животните не могат да говорят и като решат да направят нещо не предупреждават, затова и се налага всекидневна проверка, за да има ред.

“Няма ред!” е весела, занимателна игра, подходяща за деца и възрастни. В нея могат да участват от двама до четирима играчи. Играта развива зрително внимание и памет, а също така и бързи реакции.

 Комплекта включа:

56 бр. Карти

4 бр. списъци на обитателите на зоопарка

Упътване

Подходяща за деца на 5 години. 

Характеристики +
Категория
Картонени семейни игри
Вид продукт
Картонена игра
Баркод
3800077402199
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!