Картонена игра ПЛМ IQ НАДПРЕВАРА 12+ №208

12,80 лв.
  • Марка: Play Land
  • Кат. номер: 3869-870830
+ -
Купи
Моля, изберете:

Дубъл е игра с карти, предназначена за деца над 12 години, която помага за развитие на съсредоточеността, концентрацията и бързите реакции.
В комплекта има 54 карти с 8 различни картинки върху всяка карта. Измежду всеки 2 карти има една и само една съвпадаща картинка, която играчът за максимално кратък срок трябва открие. Играч, който пръв назове общата картинка печели и съответно прибира тази карта при себе си. Ако няколко играча едновременно назоват общата картинка печели този, който пръв прибере тази карта. Сложността на играта е в това, че трябва съвпадащите картинки да са с еднаква форма, цвят, само размерът може да е различен, а в играта са подбрани много картинки, които приличат помежду си, но имат определени различия.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
Картонени семейни игри, Играчки
Вид продукт
Картонена игра
Материал
Хартия
Пол
Момче, Момиче
Марка
Play Land
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!