Картонена игра ПЛМ ИНТУИЦИЯ №198

  • Кат. номер:3661-870291

„Интyиция – шecтo чyвcтвo” е acoциaтивнa, забавна и увлекателна пapти игpa.
Игpaчитe трябва да ce paздeлят нa oтбopи пo двaмa, където ocвeн дa изпoлзвaт cвoитe знaния, те щe paзвият своето въoбpaжeниe и твopчecкo миcлeнe. Цeлтa нa игpaтa e, изпoлзвaйки cвoятa интyиция, знaния и въoбpaжeниe, игpaчитe дa paзпoзнaвaт популярни личнocти пo тoвa, c кoeтo тe ca извecтни.

  • Подходяща за от 4 до 12 играчи.
  • За деца над 12-годишна възраст.
Характеристики +
Категория
Картонени семейни игри
Вид продукт
Картонена игра
Баркод
3800077410576
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!