Картонена игра ГОСПОДАРЯТ НА ИЛЮЗИИТЕ 12+ ПЛМ №202

25,80 лв.
  • Кат. номер: 3871-880544
+ -
Купи
Моля, изберете:

Покажи знанията си с играта от "Playland". В нея мога да се включат от 2 до 4 играча на възраст над 12 години. Тя се състои от 56 карти с картинки, 56 карти с въпроси, кубче за игра, 6 стикера, 24 жетона и упътване на български език. Обединете сили заедно с останалите играчи, познайте дали водещия казва истината или лъже, и спечелете играта.

Подготовка за играта: Преди да бъде дадено начало на играта, стикерите трябва да бъдат залепени върху всяка страна на кубчето. След това трябва да вземете 25 карти с картинки и да ги поставите в средата на масата в 5 реда и колони (5 x 5). Тестето с въпросите се поставя до тях. Избира се водещ. Той може също да бъде участник в играта. За всеки рунд от играта водещият се сменя по посока на часовниковата стрелка. Всички играчи, без него, трябва да вземат по 5 карти с въпроси. Водещият от своя страна трябва да се снабди с лист и химикал.

Цел на играта: Водещият тайно от всички трябва да загатне една от 25-те карти и да го запише на листа си, така че другите да не го видят. Останалите разполагат с 3 минути за да прочетат въпросите от своите карти-въпроси. Водещият трябва да отговаря с "Да", "Не" или " Възможно", като преди това трябва да хвърли кубчето със залепените стикери. То определя дали трябва да бъде казана истината или играчът трябва да излъже. Ако останалите участници отгатнат картата, те я прибират като трофей. В случай, че те не успеят в рамките на 3 минути да се справят с предизвикателството, водещия поставя картата си в кутията.
Играта се състои от 7 рунда. Когато всички те са изиграни, играта приключва и започва преброяването на трофеите и колко карти има в кутията на играта. Ако трофеите са повече, то играта е спечелена.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
Картонени семейни игри
Вид продукт
Картонена игра
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!