История славянобългарска

4,90 лв.
  • Марка: ПАН
  • Кат. номер: 4879
+ -
Купи
Моля, изберете:

Томчето е част от поредицата на „Книги за ученика” на ИК „Пан”, в която са представени литературни произведения от учебната програма за 4. – 12. клас. Текстовете са съобразени с възрастта на читателите. Придружени са с критически анализи и оценки от различни гледни точки, с проблемни въпроси, тематични разработки, животопис - съобразно съвременните методически изисквания

Настоящата книга включва първото възрожденско произведение на българската историография „История славяноболгарская” на Паисий Хилендарски, приемано символично за начало на Българското възраждане. Творбата преплита елементи на история, автобиография и публицистика, съчетава в себе си средновековен и ренесансов дух. Силно полемичния ѝ характер цели да пробуди националното самосъзнание на поробения български народ, припомняйки му славното минало.

Изданието е включено в списъците със задължителна и препоръчителна литература за:

  • Лятно четене - 10. клас
Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
КНИГИ
Вид продукт
Книга
Автор
Паисий Хилендарски
Издателство
Пан
Брой страници
128
Вид корица
Мека
Размер
13 x 20 cm
Баркод
9789546573360
Колекция
Книги за ученика (Пан)
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!