Искам да науча повече по околен свят в 1. клас

6,00 лв.
  • Марка: Булвест 2000
  • Кат. номер: 4320
+ -
Купи
Моля, изберете:

Учебното помагало е предназначено за разширяване и допълване на подготовката по Околен свят в избираемите учебни часове в 1. клас. То съдържа 28 теми, съответстващи на задължителните теми от учебната програма, 2 проекта и един тест за проверка на знанията и уменията в края на учебната година.

Помагалото включва:

  • разнообразни и забавни дейности, обединени в интерактивните игри: "Избери""Интервю""Моето пано", които надграждат формираните в часовете за задължителна подготовка компетентности на първокласниците по околен свят
  • занимателни задачи - за рисуване и оцветяване, за допълване на картини чрез изрязване на обекти от приложението, за свързване, за избор на верен отговор, картинни ребуси и др.
  • функционални илюстрации, които подпомагат възприемането на задачите и създават позитивна нагласа за работа

Към него е включено и приложение, което улеснява изпълнението на практически задачи. В помощ на учителя и родителя е предложена и и инструкция за провеждане на всяка една от интерактивните игри. Помагалото може да се използва както в избираемите учебни часове, така и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Автор
Ваня Петрова
Издателство
Булвест 2000
Вид корица
Мека
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!