Искам да науча повече по български език и литература във 2. клас. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираеми часове (Булвест)

6,90 лв.
  • Кат. номер: 4141
+ -
Купи
Моля, изберете:

Учебното помагало разширява и допълва подготовката по български език и литература в избираемите учебни часове, като надгражда усвоените знания, умения и компетентности, придобити в задължителните часове във 2. клас.

Разработените в него 32 теми изцяло следват усвоеното учебно съдържание от всяка седмица. Те са представени на две страници. Предложени са и теми за входяща и изходяща диагностика.

Помагалото съдържа:

  • разнообразни и занимателни дейности, които допринасят за развиването на езиковите, литературните и комуникативно-речевите умения на учениците
  • текстове за усъвършенстване на уменията за четене и разбиране, съобразени с възрастовите особености на второкласниците
  • занимателни задачи - за рисуване и оцветяване, за свързване, за избор на верен отговор, кръстословици и др.
  • задачи за създаване на различни видове текстове, заложени в учебната програма за 2. клас
  • функционални илюстрации към познати за учениците литературни произведения

Те улесняват възприемането и изпълнението на задачите и създават позитивна нагласа за работа. Помагалото може да послужи на учениците, учителите и родителите в езиковото и литературното обучение във 2. клас.

Предложена е и примерна учебна програма за разширена и допълнителна подготовка по БЕЛ в избираеми учебни часове. Помагалото може да се използва както в избираемите учебни часове, така и за диференцирана, индивидуална и самостоятелна работа.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Вид продукт
УЧЕБНО ПОМАГАЛО
Автор
Христина Сергеева , Лилия Вълкова
Издателство
Булвест 2000
Вид корица
Мека
Баркод
9789541811641
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!