Хитър Петър (ПАН)

5,50 лв.
  • Марка: ПАН
  • Кат. номер: 4806
+ -
Купи
Моля, изберете:

Книгата е част от поредицата на „Българска класика за деца” на ИК „Пан”, в която са събрани най-добрите произведения за деца от съкровищницата на българската литература.  

Приказките и анкдотите за Хитър Петър са сред най-ценното в съкровищницата на българския фолклор. Настоящият сборник включва най-хубавите от тях. Написани са на жив български език и са съобразени с учебната програма в българското училище.

Изданието е включено в списъците със задължителна и препоръчителна литература за:  

  • Лятно четене - 3. клас
  • Лятно четене - 5. клас
Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
КНИГИ
Вид продукт
Книга
Издателство
Пан
Брой страници
144
Вид корица
Мека
Размер
13 x 20 cm
Баркод
9786192404512
Колекция
Българска класика за деца (Пан)
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!