Глина Естрела, бяла, 400 гр.

3,20 лв.
  • Марка: ЕСТРЕЛА
  • Кат. номер: 89-146502
+ -
Купи
Моля, изберете:

Опаковката съдържа 400 гр. глина, с която се работи лесно и удобно. Препоръчително е преди работа материалът добре да се размеси. Готовият предмет трябва да съхне на въздух при стайна температура.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
Средства за моделиране, Глина
Вид продукт
Глина
Баркод
3800209030283
Марка
Естрела
Цвят
Бяла
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!