Copyright © 2022. All Rights Reserved

География и икономика за 6. клас. Учебна програма 2021/2022 (Булвест)

24,90 лв.
  • Марка: Булвест 2000
  • Кат. номер: 4260
+ -
Купи
Моля, изберете:

Заповед за одобрение РД 09 3262 /14.08.2017 г.

В учебника по География и икономика са включени:

  • Карти в началото и в края на учебника: Карта на природните зони на сушата - в началото на учебника - дава възможност на учениците бързо да се ориентират при изучаване на природните зони по континенти, както и да ги сравняват. Политическа карта на света - в края на учебника - във всеки момент учениците могат да направят справка, изучавайки политическата карта и страните на континентите.
  • Пътеводител към учебника - ориентира учениците в структурата на различните типове уроци.
  • Разработки на всички видове уроци според учебната програма.
  • Тестове за самоконтрол - с тях учениците имат възможност да проверят сами знанията си. Предложени са тестове за входно и изходно равнище, тематичен контрол по континенти. За всеки от тестовете има брой на точките за верен отговор и скала за самооценяване. Ключът с верните отговори за всеки от тестовете се намира в книгата за учителя.
  • Речник на новите за 6. клас понятия, както и на вече познати основни понятия по предмета. Речникът е изключително полезен при работата на учениците през цялата година не само при въвеждане на понятията, но и в уроците за упражнение, обобщение и преговор.
  • Приложения - съдържат: таблица с информация за територията, броя на населението и столицата на подбрани държави по континенти, която дава възможност за изпълнение на задачи от апарата за контрол по съответните теми, както и за поставяне на допълнителни задачи, свързани с изчисляване на средна гъстота, сравнение на страните по площ, брой на населението и др.; предписания за изпълнение на различни дейности във вид на стъпки, за да могат учениците да открият необходимото, без да се налага да търсят из целия учебник.
Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Автор
Валентина Стоянова , Димитър Желев , Румен Пенин , Тони Трайков
Издателство
Булвест 2000
Вид корица
Мека
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!