География и икономика за 6. клас. Учебна програма 2021/2022 (Булвест)

  • Марка: Булвест 2000
  • Кат. номер:4260

Заповед за одобрение РД 09 3262 /14.08.2017 г.

В учебника по География и икономика са включени:

  • Карти в началото и в края на учебника: Карта на природните зони на сушата - в началото на учебника - дава възможност на учениците бързо да се ориентират при изучаване на природните зони по континенти, както и да ги сравняват. Политическа карта на света - в края на учебника - във всеки момент учениците могат да направят справка, изучавайки политическата карта и страните на континентите.
  • Пътеводител към учебника - ориентира учениците в структурата на различните типове уроци.
  • Разработки на всички видове уроци според учебната програма.
  • Тестове за самоконтрол - с тях учениците имат възможност да проверят сами знанията си. Предложени са тестове за входно и изходно равнище, тематичен контрол по континенти. За всеки от тестовете има брой на точките за верен отговор и скала за самооценяване. Ключът с верните отговори за всеки от тестовете се намира в книгата за учителя.
  • Речник на новите за 6. клас понятия, както и на вече познати основни понятия по предмета. Речникът е изключително полезен при работата на учениците през цялата година не само при въвеждане на понятията, но и в уроците за упражнение, обобщение и преговор.
  • Приложения - съдържат: таблица с информация за територията, броя на населението и столицата на подбрани държави по континенти, която дава възможност за изпълнение на задачи от апарата за контрол по съответните теми, както и за поставяне на допълнителни задачи, свързани с изчисляване на средна гъстота, сравнение на страните по площ, брой на населението и др.; предписания за изпълнение на различни дейности във вид на стъпки, за да могат учениците да открият необходимото, без да се налага да търсят из целия учебник.
Характеристики +
Категория
Учебници
Вид продукт
учебник
Автор
Валентина Стоянова , Димитър Желев , Румен Пенин , Тони Трайков
Издателство
Булвест 2000
Вид корица
Мека
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!