Флумастери магически Koh-i-Noor 10+2 цвята

  • Марка: KOH-I-NOOR
  • Кат. номер:2758-771612AB01TE

Комплектът магически флумастери съдържа ярки цвeтове в комбинация с бели флумастери. С тях се работи по същия начин, по който се работи и с най-обикновените. Единствената разлика, е че белият флумастер е този, който създава цялото вълшебство. След нанасянето на някой цвят вземете белия и минете с него отгоре. Мигновено изрисуваното ще измени цвета си. За да разберете какъв цвят се очаква да получите след нанасянето на белия, може да погледнете флумастерите в опаковката. Основния цвят е този, в който е оцветен самия флумастер, а цветът, който ще се получи след съчетание с бялото е този, в който е оцветена капачката. 

Характеристики +
Категория
УЧЕНИЧЕСКИ ПОСОБИЯ, ФЛУМАСТЕРИ, РИСУВАНЕ
Вид продукт
Флумастери
Вид
10+2
Материал
Пластмаса
Марка
Koh-i-Noor
Цвят
10+2 цвята
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!