ВСИЧКО ЗА УЧЕНИКА
Copyright © 2022. All Rights Reserved

Условия за доставка

I. Цена за доставка чрез куриер:

 

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

 

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

 

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 80.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

 

II. Начин на доставка:

 

Поръчаните продукти се доставят с избран от клиента куриер - Speedy/Еконт/Лео Експрес, на посочен адрес или офис на куриер.

За град Кърджали и региона на град Кърджали предлагаме услугата "Вземане от магазин", след предварителна уговорка по телефон или в секция "коментар" при извършване на поръчката.

 

 

III. Срок за обработка и доставка:

 

Всяка поръчка, направена в работен ден от 00:00 часа до 15:00 ч., започва да се обработва в рамките на същия работен ден.

 

Поръчка, направена в работен ден след 15:00 ч., започва да се обработва на следващия работен ден след 10:00 ч.

 

Поръчка, направена след 15:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни дни) започва да се обработва след 10:00 ч. в понеделник (или в първия възможен работен ден).

 

При възникнало забавяне в доставката от страна на GRAFIT, клиентът ще бъде уведомен своевременно от наш оператор. GRAFIT не носи отговорност, когато забавянето се дължи на куриерската фирма, извършваща доставката.

 

Срока за доставка може да бъде удължен до 5 работни дни в зависимост от наличностите на артикулите, или ограничените такива. 

 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници, период на кампания, промоционални активности или други възникнали форсмажорни обстоятелства, като www.grafitonline.com си запазва правото едностранно, без да информира потребителя, да удължава посочените срокове с до седем дни.

 

ВАЖНО ЗА ВАС:

 

При получаване на пратката заплащате само посочената стойност на наложения платеж.

 

Ако сте платили предварително (чрез системите за онлайн разплащания на PayPal, ePay или EasyPay, по банков път, с дебитна или кредитна карта) не дължите плащане на куриера!

 

При посочен неточен/неправилен адрес, лице за контакт и/или телефонен номер за връзка с получател, поръчката се счита за невалидна и не задължава www.grafitonline.com да изпълни направената от Вас поръчка.

 

 

В случай че при доставка стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише/издаде двустранен протокол за увредена пратка, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката (при условие, че това е възможно) или възстановяване на заплатената сума.