Дъска ДЪРВЕНА БЯЛА 27/37см с БГ БУКВИ

16,80 лв.
  • Кат. номер: 4849-800923
+ -
Купи
Моля, изберете:

Комплектът съдържа магнитна дъска за писане и рисуване, която може да окачите на стената, дървени магнитни букви на кирилица, магнитни цифри (от 1 до 18), магнитни математически знаци ( +, -, =), магнитни геометрични фигури, флумастер с изтриваща част, тебешири и гъбка за изтриване. 

Дъската е с две лица. Едната страна е бяла за рисуване с флумастера и нареждане на магнитните елементи, а другата е черна за писане и рисуване с тебешир. 

Размери-37 см. х 27 см х 1.5см

За деца над 3 години. 

 

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
Дъски
Вид продукт
Дъска
Размер
27/37 см
Баркод
6948228009235
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!