Das Zauberbuch fur die 3.klasse: Lehrbuch / Немски език за 3. клас. Учебна програма 2021/2022 (Клет)

15,90 лв.
  • Марка: Клет България
  • Кат. номер: 4110
+ -
Купи
Моля, изберете:

Das Zauberbuch е новата учебна система на ELI и КЛЕТ, адаптирана специално за 2.-4.клас по новите програми на МОН за учебната 2018/2019 г. Осигурява плавно въвеждане на учениците в света на Немския език и развива комуникативните им умения.

Четиримата приятели Ник, Юлия, Марион, Ерик и мечето Берт придружават учениците през целия учебник. Историите под формата на комикс не само развиват интереса на учениците към четенето, но и създават възможност чрез ролеви игри учениците да използват немския език.

Ключови предимства на учебника:

  • Осигурява интереса и вниманието на учениците в класната стая с атрактивните комикс истории и разнообразните упражнения
  • Активно прилагане на новите думи и граматичните конструкции с разнообразни упражнения и игрови задачи
  • Важните граматични конструкции са онагледени в специални граматични карета
  • Включване на междупредметните връзки в процеса на обучение с разнообразни теми, текстове и задачи
Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
Учебници
Автор
А. Халиер , М. Г. Бертарини , П. Йоти , С. Пери Щойбинг
Издателство
Клет България
Вид корица
Мека
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!