Библиотека за ученика: Стихотворения за деца от Елин Пелин (Скорпио)

  • Марка: СКОРПИО
  • Кат. номер:4015

Книгата е част от поредицата „Библиотека за ученика. Българска класика за деца и юноши“ и включва колекция стихове за деца на писателя Елин Пелин, който казва:

За по-малките деца книгата трябва да бъде едновременно и книга, и играчка.

Любовта към книгата и интерес към литературата, ако не се развие у човека още когато той е дете, не може да се развие никога.“

… Сред тая хубава родна картина, заградена в тая чудна рамка, съм прекарал моето безгрижно детство. Тук най-напред съм почувствал живота, тук най-напред съм се запознал със света… 
…Тук, в тоя прекрасен кът, съм научил нашият хубав език, тук съм чул чудната българска песен, извезана от красотата на най-хубави думи. Тук съм опознал нашия работлив народ, нашия човек - българина и неговата широка, добродетелна и отзивчива душа… 
…Тук, в тоя прекрасен кът, е затрептяло моето сърце от обич към нашата хубава и ощастливена от природата родина… 
…Тоя трепет на сърцето ми - това са тия малки стихове, които ви поднасям в тази книжка…“ 

Изданието отговаря на държавните образователни изисквания и на действащата учебна програма. То е в помощ на учениците за работа в клас, домашна работа и самостоятелна подготовка в къщи.

Характеристики +
Категория
КНИГИ
Вид продукт
Книга
Автор
Елин Пелин
Издателство
СКОРПИО
Брой страници
112
Вид корица
Мека
Баркод
9789547926189
Доставка +

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност +

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!