Библиотека за ученика: Стихотворения за деца от Елин Пелин (Скорпио)

4,50 лв.
  • Марка: СКОРПИО
  • Кат. номер: 4015
+ -
Купи
Моля, изберете:

Книгата е част от поредицата „Библиотека за ученика. Българска класика за деца и юноши“ и включва колекция стихове за деца на писателя Елин Пелин, който казва:

За по-малките деца книгата трябва да бъде едновременно и книга, и играчка.

Любовта към книгата и интерес към литературата, ако не се развие у човека още когато той е дете, не може да се развие никога.“

… Сред тая хубава родна картина, заградена в тая чудна рамка, съм прекарал моето безгрижно детство. Тук най-напред съм почувствал живота, тук най-напред съм се запознал със света… 
…Тук, в тоя прекрасен кът, съм научил нашият хубав език, тук съм чул чудната българска песен, извезана от красотата на най-хубави думи. Тук съм опознал нашия работлив народ, нашия човек - българина и неговата широка, добродетелна и отзивчива душа… 
…Тук, в тоя прекрасен кът, е затрептяло моето сърце от обич към нашата хубава и ощастливена от природата родина… 
…Тоя трепет на сърцето ми - това са тия малки стихове, които ви поднасям в тази книжка…“ 

Изданието отговаря на държавните образователни изисквания и на действащата учебна програма. То е в помощ на учениците за работа в клас, домашна работа и самостоятелна подготовка в къщи.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
КНИГИ
Вид продукт
Книга
Автор
Елин Пелин
Издателство
СКОРПИО
Брой страници
112
Вид корица
Мека
Баркод
9789547926189
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!