Аз съм българче

3,50 лв.
  • Марка: Хермес
  • Кат. номер: 1403
+ -
Купи
Моля, изберете:

Поредица "Златно перо" представя подбрани произведения от детско-юношеската класика. 

В сборника са включени едни от най-популярните и родолюбиви стихове на класика на българската литература Иван Вазов - "Аз съм българче", "Де е България?", "Отечество любезно, как хубаво си ти!", "Цар Симеон", "Възпоминания от Батак", "Училище", "На децата…".

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
КНИГИ
Автор
Иван Вазов
Издателство
Хермес
Брой страници
96
Вид корица
Мека
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!