Атлас по география и икономика за 8. клас: Планетата Земя. География на природата + онлайн тестове. Учебна програма 2021/2022 (Атласи)

7,50 лв.
  • Марка: Атласи
  • Кат. номер: 4195
+ -
Купи
Моля, изберете:

Атласът по География и икономика за 8. клас са по новата програма за учебната 2017/2018 г. и са с приложение Онлайн тестове по География и икономика за 8. клас.

Работата с контурните карти помага за по-лесно усвояване и затвърждаване на придобитите знания. Съвместими са с одобрените от МОН нови учебници по География и икономика за 8. клас.

On-line тестове (нова програма) по География и икономика за 8. клас, които са приложение към контурните карти се намират на сайта на издателството, в категорията Онлайн тестове География и икономика, подкатегория за 8 клас към контурни карти.

Достъпът до Онлайн тестовете става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към контурните карти. На гърба на картата има указания за активиране на кода.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Автор
Георги Кънев , Колектив , Мимоза Контева , Петър Стоянов
Издателство
Атласи
Вид корица
Мека
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!