Атлас по география и икономика за 5. клас (онлайн интерактивни упражнения + аудиоинформация). Учебна програма 2022/2023 (Атласи)

8,03 лв.
  • Марка: Атласи
  • Кат. номер: 4079
+ -
Купи
Моля, изберете:

Атласът по География и икономика е с приложение Онлайн помагало Интерактивни упражнения по География и икономика за 5. клас (нова програма).

На някои от страниците има специфичен матричен баркод (QR код), чрез сканирането на който има бърз и лесен достъп до аудиоинформация по съответната тема.

Атласът е съставен в съответствие с изискванията на Новата учебна програма по География и икономика за 5. клас в сила от учебната 2016/2017 г. и е съвместим с одобрените от МОН нови учебници.

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
Вид продукт
Атлас
Издателство
Атласи
Брой страници
32
Баркод
9789542945123
Материал
Хартия
Предмет
География
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!