Акрилни бои, ДИНЕЛ, 12 цвята/12мл

8,90 лв.
  • Марка: DINEL
  • Кат. номер: 1137 146201
+ -
Купи
Моля, изберете:

Акрилни бои, RED APPLE RAТ12, 12 цвята/12мл;

 

В тубички 12 цвята по 12 мл.

Изключителни интензивни, наситени и издръжливи цветове.

Акрилната боя има предимството на маслената, след изсъхване, става водонеразтворима, но не се ползват разтворители, а вода. 

Подходяща е за всякакви приложни изкуства и нанасяне върху всякакакви повърхности: платно, дърво, картон, порцелан, плат и др

Характеристики
Доставка
Наличност
Характеристики
Категория
РИСУВАНЕ, Акрилни бои
Вид продукт
Акрилна боя
Баркод
3800233410006
Вид
12 цвята
Производител
Динел
Доставка

Минималната стойност на поръчката на продукт от www.grafitonline.com е 10.00 лева с ДДС  /в тази сума не се включва сумата за доставка/.

Цената, която се заплаща за доставка, се формира съгласно сумата на поръчката и избрания начин на доставка, и се визуализира при оформяне на поръчката.

Цената на доставка за продукт от www.grafitonline.com в размер на или над 99.00 лева с ДДС е БЕЗПЛАТНА!

 

Срок на доставка от 2 (два) до 3 (три) работни дни.

Срока за доставка може да бъде удължен до 7 (седем) РАБОТНИ дни в зависимост от наличностите на артикулите в обекта или при доставчик. 

Наличност

Ние се стараем да поддържаме винаги актуално съдържанието в нашия сайт. Въпреки това е възможно даден продукт да е с ограничена наличност или да се изчерпа в момента между подаването и обработката на Вашата заявка. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност, наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за най-ранната възможна дата на доставка на този продукт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!